Akuhuis

Ontdek de nieuwe wereld van Akuhuis: Meer voorraad, meer stijl, meer geluidsisolatie en dat tegen een lagere prijs!

We zijn ontzettend blij en opgewonden om aan te kondigen dat Akuhuis is verhuisd naar een gloednieuwe locatie! Dankzij het overweldigende succes van onze WoodzZz akoestische panelen hebben we een grote stap voorwaarts gezet en zijn we nu beter uitgerust dan ooit tevoren om aan al jullie behoeften te voldoen.

Onze nieuwe locatie stelt ons in staat om maar liefst vier keer zoveel voorraad op te slaan, wat betekent dat we alle panelen direct uit voorraad kunnen leveren. Geen lange wachttijden meer – we begrijpen hoe belangrijk het is om snel en efficiënt te kunnen handelen, vooral als het gaat om het verbeteren van de akoestiek van je ruimte.

Maar dat is nog niet alles! Naast onze geliefde WoodzZz panelen hebben we ons assortiment uitgebreid met een scala aan nieuwe en opwindende producten. Van elegante Marmerlook panelen tot levendige Greenwalls, van duurzame Bamboe schuttingen tot trendy zelfklevende steenstrips – we hebben alles wat je nodig hebt om jouw ruimte te transformeren in een oase van rust en stijl.

En dat is nog niet alles! We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een geheel nieuwe website hebben gelanceerd – Decohuisbenelux.nl. Hier vind je al onze nieuwe decoratieve producten, samen met handige tips, inspiratie en nog veel meer. Dus vergeet niet om ook daar een kijkje te nemen!

Of je nu op zoek bent naar een subtiele oplossing voor een lawaaierige kantoorruimte, een stijlvol accent voor je woonkamer, of gewoon een vleugje luxe wilt toevoegen aan je interieur, bij Akuhuis hebben we alles wat je nodig hebt.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze nieuwe website en ontdek hoe Akuhuis je kan helpen om jouw ruimte te transformeren met onze hoogwaardige akoestische panelen en decoratieve producten.