Akuhuis

Profiteer direct met onze Black Friday aanbiedingen

Beste akoestiekliefhebbers,

De feestdagen staan voor de deur, en bij Akuhuis.nl willen we ervoor zorgen dat jullie ruimte gevuld is met niet alleen vreugde, maar ook met de perfecte harmonie van geluid. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat onze Black Friday deals de hele maand november geldig zijn, zodat je kunt profiteren van de meest verbluffende prijzen op onze akoestische wandpanelen!

Ontmoet de sterren van de show: Onze akoestische wandpanelen

Of je nu een geluidsstudio wilt optimaliseren, je kantoor wilt transformeren in een oase van rust, of gewoon je woonruimte een sonische upgrade wilt geven, onze panelen zijn de perfecte oplossing. En tijdens deze Black Friday maand bieden we ze aan tegen onweerstaanbare prijzen!

  1. Standaard akoestische panelen (270x60cm): Van €159 naar €109 per stuk
  2. Panelen met brede latten (270x60cm): Van €169 naar €119 per stuk
  3. Compacte krachtpatsers (60x60cm): Van €30 naar €25 per stuk

En dat is nog niet alles! Als klap op de vuurpijl presenteren we de akoestische panelen in de kleuren Eiken, Walnoot, Zilver, & Zwart Eiken nu voor slechts €99 in plaats van €159!

Waarom Akuhuis.nl?

Wij begrijpen de kunst van geluid en streven ernaar om hoogwaardige akoestische oplossingen toegankelijk te maken voor iedereen. Onze panelen zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol, en met de Black Friday aanbiedingen wordt het nog gemakkelijker om je ruimte te transformeren.

Maar wacht niet te lang! Deze deals zijn slechts een beperkte tijd geldig, dus grijp je kans en verbeter de akoestiek van je omgeving met de kwaliteit die je verdient.

Let op: Aanbiedingen geldig tot en met 30 november 2023. Zolang de voorraad strekt.