Akuhuis

Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

Als je op zoek bent naar de beste akoestische oplossing voor je woning, kantoor of studio, dan zijn de Akupanels van Akuhuis.nl dé oplossing voor jou. Met een afmeting van 270x60cm zijn ze geschikt voor elke ruimte en met onze grote voorraad en snelle levering hoef je niet lang te wachten op je bestelling.

De beste akoestische eigenschappen en prachtig design

Onze akupanels zijn niet alleen functioneel, maar ook een echte eye-catcher voor elke ruimte. Door het extra geluiddempende en stevige akoestische vilt en de hoogwaardige fineer afwerking kun je rekenen op de beste akoestische eigenschappen. Het prachtige design zorgt voor een stijlvolle uitstraling en maakt het tot een waardevolle toevoeging aan elke ruimte.

Kleuren en kwaliteit met eigen ogen ervaren?

Ben je nog niet helemaal overtuigd van de kwaliteit en de kleuren van onze akoestische panelen? Bestel dan onze samplekit en ervaar het zelf met eigen ogen. Maak een keuze uit je favoriete kleuren, zodat je een goede indruk krijgt van onze producten.

Bestel direct onze samples!

Samples

Op voorraad

3.50 incl BTW
  • 1-3 werkdagen levertijd