Akuhuis

Akuhuis en WoodzZz akupanels

Akuhuis x WoodzZz

Na een lange zoektocht heeft Akuhuis eindelijk de leverancier voor akupanels gevonden waar we lang naar gezocht hebben. In deze zoektocht hebben wij verder gekeken dan alleen de looks van het product. Wij waren namelijk op zoek naar een product van hoge kwaliteit met de beste akoestische eigenschappen, maar ook naar een ethisch verantwoord product. De akupanels van WoodzZz worden vervaardigd uit uitsluitend FSC houten componenten en het vilt wordt gemaakt van gerecyclede PET flessen.

WoodzZz akupanelen hebben de eigenschap echo te elimineren, hebben een prachtige natuurlijke look en zijn dus een ware aanvulling voor elke ruimte! Door de afmetingen van 270x60cm passen deze panelen in bijna elke ruimte.

Afkorten van de akupanels is zeer eenvoudig doormiddel van een zaag en een stanleymes. Ook het monteren is een fluitje van een cent. Op onze pagina ‘informatie’ vind je meer informatie over de montage van de akupanels

Verkrijgbaar in diverse kleuren

De afmetingen zijn 270cm x 60cm en kunnen indien nodig eenvoudig aangepast worden zoals hierboven aangegeven. Daarnaast zijn de panelen verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. In onze catalogus kun je alle kleuren bekijken. Mocht je de kleuren liever in het echt aanschouwen dan is het mogelijk onze showroom in Oirschot te bezoeken óf een sample pakket aan te vragen. Hiermee kun je heel makkelijk de bekijken welke kleur het beste bij jouw interieur past!